نوشیدنی

تفاوت باریستا و بارتندر(بارمن) چیست و هرکدام چه وظایفی دارند

تفاوت بارتندر(بارمن) و باریستا

در مقالات قبلی به مباحث نوشیدنی ها و موزیک مجالس پرداختیم و شمارا با دی جی خانم و انواع دی جی و ابزار کار انها مانند میکسر و پاورمیکسر اشنا کردیم و گفتیم که چگونه یک دی جی عالی باشیم . همچنین شما را با بارمن و بارتندر نمایشگاه اشنا کردیم در این مقاله قصد داریم تا شمارا با وظایف باریستا و بارمن اشنا کنیم همچنین شما میتوانید برای رزرو دی جی و بادکنک آرایی و بارمن مجالس خود باما تماس بگیرید تشریفات تولد دی جی بارتندر اماده ارائه خدمات مجالس به شما میباشد

باریستا چیست

تفاوت بارتندر (بارمن) و باریستا چیست؟

امروزه در مباحث کافه و مجالس بسیار زیاد نام بارتندر بارمن و باریستا را می‌شنویم اما ممکن است که ندانیم تفاوت این‌ها با یکدیگر چیست شاید برای شما نیز این سوال‌ها پیش آمده باشد که این اصطلاحات چه تفاوتی با همدیگر دارند و کاربرد هر کدام چیست؟
در ادامه به صورت کامل ما شما را با مفهوم باریستا و بارتندر آشنا می‌کنیم و پس از مطالعه هر دو مورد شما خودتان به تفاوت‌های آنها پی خواهید برد.

اما اگر بخواهیم در یک جمله به صورت خلاصه و به طور کلی و ساده تفاوت باریستا و بارتندر یا همان بارمن را به شما بیان کنیم تفاوتشان این است که باریستا وظیفه سرو نوشیدنی‌های گرم یا سرد بر پایه قهوه را دارد اما بارمن یا بارتندر وظیفه سرو نوشیدنی‌های سرد شیک‌ها میلک شیک‌ها کنافه وافل بشقاب میوه و غیره را دارد که بر پایه قهوه نمی‌باشد.

باریستا کیست؟

در زبان ایتالیایی باریستا به شخصی گفته می‌شود که مهارت و تخصص زیادی در زمینه بار دارد و نوشیدنی‌هایی که سرو می‌کنند معمولاً بر پایه اسپرسو می‌باشد بنابراین با ریسک کسی می‌باشد که از قهوه‌ها عصاره‌گیری می‌کند و نوشیدنی‌هایی را برای شما سرو می‌کند برخی از این نوشیدنی‌ها عبارتند از کارامل ماکیاتو موکا آمریکانو لاته و کاپوچینو و… میباشد.

امروزه به دلیل پیشرفت باریستا ها مخصوصاً در کشور ایران بسیاری از باریستا ها در کنار درست کردن نوشیدنی‌ها بر پایه قهوه‌ها نوشیدنی‌های دیگر مانند نوشیدنی‌های دمی و حتی برخی از باریستا ها به سرو نوشیدنی‌های سرد نیز می‌پردازند

بارمن باریستا بارتندر

محل فعالیت باریستا ها معمولاً در کافه‌ها می‌باشد البته برخی از باریستا ها در نمایشگاه نیز کار می‌کنند و بسیار کم پیش می‌آید که یک باریستا برای مجالس بیاید و سرو نوشیدنی‌های سرد انجام بدهد همچنین این موضوع را در نظر بگیر که کار باریستا ها بسیار تخصصی می‌باشد و شما حتماً باید برای باریستا شدن دوره‌های بار گرم را گذرانده باشید

این کار از دور شاید آسان به نظر بیاید اما وقتی که شما پای کار بایستید می‌توانید درک کنید که چقدر این کار سخت می‌باشد البته این نکته نیز حائز اهمیت می‌باشد که امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صنعتی شدن بسیاری از کارها ماشین‌های اتوماتیک ساخت نوشیدنی‌ها بر پایه قهوه نیز ساخته شده‌اند

بنابراین این ماشین‌ها به کمک باریسه‌ها آمده و کار باریستا ها را بسیار آسان‌تر کرده است به طوری که آنها می‌توانند نوشیدنی‌های زیادی را در زمان کمی سرو کنند .

البته شما باید برای اینکه بتوانید از این دستگاه‌ها استفاده کنید آموزش‌های مناسبی دیده باشید همچنین این را در نظر بگیرید که آموزش خوب می‌تواند باعث شود که شما نوشیدنی‌های فوق العاده لذیذی سرو کنید که همین نکته باعث جذب مشتریان زیادی به کافه شما می‌شود.

اما اگر بلد نباشید از دستگاه‌ها استفاده کنید نه تنها نوشیدنی بی‌کیفیتی سرو می‌کنید بلکه این عمل می‌تواند باعث شود که شما در کوتاه مدت باعث خرابی و آسیب دیدن دستگاه‌ها بشوید و هزینه زیادی برای کافه به ارمغان بیاورید .

یکی از نکاتی که کار باریستا ها را بسیار ساده می‌کند این است که بسیاری از نوشیدنی‌هایی که بر پایه قهوه درست می‌شود و گرم است شبیه به یکدیگر می‌باشند و در تمامی کافه‌ها موجود می‌باشند برای مثال در تمامی کافه‌هایی که شما برای خوردن نوشیدنی‌های گرم می‌روید می‌توانید در مشاهده کنید اما

تفاوت باریستا و بارمن

بارتندر یا بارمن کیست

کلمه تندر در زبان فارسی به معنای متصدی می‌باشد و بارتندر به معنای متصدی بار می‌باشد اما در فرهنگ لغت فارسی به بارتندر نوشیار نیز می‌گویند

در کشورهای اروپایی استرالیا و کشورهای آمریکایی بارمن به کسی می‌گویند که متصدی هتل‌ها می‌باشد و در هتل مشغول به سرو نوشیدنی‌ها می‌باشد
اما در ایران معنی بارمن و بارتندر با یکدیگر برابری می‌کند فعالیت اغلب بارمن‌ها و بارتندرها در ایران در مجالس مراسم و کافه‌ها می‌باشد بارمن‌ها و بارتندرها مسئولین نوشیدنی سرد می‌باشند یعنی معمولا نوشیدنی‌های سرد را سرو می‌کنند برای مثال معروف‌ترین نوشیدنی‌های سرد که می‌توان به آنها اشاره کرد محیط‌ها و پیناکولادو می‌باشد

بارمن‌های بارتندرها سرو نوشیدنی‌هایشان بر اساس قهوه نمی‌باشد این نکته نیز قابل اهمیت می‌باشد که باریستا ها نیز نوشیدنی سرد سرو می‌کنه اما نوشیدنی سرد آن‌ها نیز معمولاً بر پایه قهوه می‌باشند برای مثال برخی از نوشیدنی‌های سردی که باریستا ها سرو می‌کنند آیس آمریکانو و آیس موکا میباشد که در آنها از یخ برای خنک سازی استفاده میکنند

بارمن‌ها و بارتندرها کارهای نمایشی نیز در کافه‌ها و مراسم‌ها انجام می‌دهند که به کارهای نمایشی آنها فلیر (flair)می‌گویند فلیر کردن حرکات نمایشی با ابزار کار تخصصی بار سرد می‌باشد که به چند بخش تقسیم می‌شود مانند ورکینگ فلیر(working flair) کرافت فلیر )(craft flair)و به بارتندری که دارای مهارت فلیر می‌باشد فلیر بارتندر می‌گویند البته بارتندها علاوه بر نوشیدنی چیزهای دیگه مانند شیک‌ها اسموتی‌ها کنافه‌ها و بشقاب‌های میوه و وافل نیز در کافه‌ها سرو می‌کنند

همچنین برخی از بارتندرها در کارهای مراسم علاوه بر سرو نوشیدنی به تهیه و چیدن فینگر فود و میزمزه نیز می‌پردازند.